Workshop

Educatie.inmures.ro, cu sprijinul REEA, vă invită în premieră la un workshop destinat adolescenților, susținut de Cerasela Libeg, psiholog clinician și psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România.

Evenimentul are ca temă „Emoțiile și comportamentul echilibrat” și se adresează adolescenților care doresc să afle răspunsuri cât mai complete la întrebările care îi frământă. Workshop-ul presupune implicarea activă a celor prezenți în sală în procesul de cunoaștere, iar conceptul abordat este de educație non-formală.

Știm cu toții că adolescența este o etapă fragilă și problematică pe alocuri. Dezechilibrele emoționale pot apărea cu ușurință și de nicăieri. Adolescentul trăiește din plin emoțiile, experimentând unele noi, atât pozitive, cât și negative. Toate aceste emoții sunt trăite la intensitate maximă, perioada pubertății fiind încărcată de conflicte interioare, temeri, închidere în sine și stări copleșitoare.

 

Participând la workshop, vei afla despre:

  • de unde vin emoțiile;

  • care sunt mecanismele implicate în manifestarea emoțiilor;

  • cum pot să-mi gestionez emoțiile;

  • cum se formează comportamentele;

  • cum să-mi controlez comportamentul;

  • cum pot să ating starea de echilibru.


Loc de desfășurare:

 Evenimentul va avea loc în data de 22 iunie 2016, ora 17:00, în clădirea de pe strada Poștei, nr.1, la etaj (intrarea Avi-Cola).  

 

Cine este Cerasela Libeg?

Cerasela Libeg este profesor psiholog într-un cabinet școlar și susține frecvent prelegeri pe teme de psihologie la evenimente culturale și medicale. De asemenea, are deseori apariții la emisiuni de radio și televiziune privind abordarea psihologică a evenimentelor din viața adolescentului și este realizatoare a emisiunii TV „Psihologie și Viață”, la postul CLUJ-AM. A semnat câteva sute de articole de specialitate și este autoare a cărților „Supervizorul Măștilor” și „Evadarea din Timp”.

Cerasela Libeg a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, masterul de Tehnici de Control Comportamental și Dezvoltare a Potențialului Uman, precum și alte cursuri masterale, postuniversitare și de formare profesională în terapia cognitiv - comportamentală. În prezent, este psiholog clinician și psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România.


Program:

16:30 - 17:00 - Înregistrare participanţi

17:00 – 17:45 – Cerasela Libeg- Partea I Despre emoții și controlul lor (45 min)

17:45 - 18:00 - Pauză de ceai (15 min)

18:00 – 18:45 - Cerasela Libeg - Partea II Despre comportamente și controlul lor (45 min)

18:45 – 19:00 - Întrebări şi răspunsuri (15 min)


Înscriere

Pentru a participa la eveniment, este necesară înscrierea.

Taxa de participare este de 5 de lei pentru o persoană.

Vă puteți înscrie folosind formularul integrat în această pagină, ori via e-mail pe adresa comunicare@reea.net. De asemenea, vă puteți rezerva telefonic un loc, apelând 0365-410 941.

Sunt disponibile 50 de locuri!