Testimoniale

" Temele nu au mai fost abordate la alte evenimente, ceea ce le-a făcut mult mai interesante. Felicitări pentru invitați! "

" Nu aș mai lipsi la vreuna, indiferent când și unde o organizați. Sunteți SUPER! Și vă mulțumesc. Abia aștept următoarea conferință."

" Temele dezbătute merită atenție. Invitați excelenți, organizare excelentă. Merită să mai vin! Mulțumim că se oferă aceste evenimente comunității! "

" Temele prezentate au fost interesante și modalitățile de explicare și detaliere a problemelor și a soluțiilor sunt aplicabile, practice. Am realizat importanța vindecării traumelor din trecut. E un subiect nou pentru mine, sunt recunoscătoare pentru asta."

" Ateliere bogate în informații și metode aplicative, cadru de desfășurare foarte ok. Toate aspectele prezentate în aceste cursuri au fost importante pentru mine. Totul a fost foarte bine desfășurat! "

" S-au dezbătut aspecte importante în educație.Temele dezbătute au fost de mare folos în educarea copilului. Speakerii au fost pregătiți și apropiați de noi."

" Mă bucur că a apărut inițiativa. Îmi plac foarte mult seminariile organizate de Ceainărie."

" A fost cea mai bună conferință de până acum! :) "

" Subiecte captivante, organizare bună, atmosferă caldă."

" Nu am cuvinte! Mi-a plăcut enorm! "