Un workshop inedit - „Mic dejun cu tătici”

Ceainăria Mămicilor, cu sprijinul REEA, vă invită la un workshop dedicat tăticilor. Acesta va avea loc, în data de 5 septembrie, la ora 10.30, pe terasa Morpheus Pub, local situat pe strada Revoluției nr.1, Tîrgu-Mureș.

 

Ne-am gândit să venim și în sprijinul tăticilor din Tîrgu-Mureș, după o serie de evenimente în care accentul a căzut pe mămici. Întâlnirea specială pe care v-am pregătit-o presupune discuții ca de la bărbat la bărbat. Tații sunt extrem de importanți pentru cei mici, au un rol deosebit de consistent în dezvoltarea lor. Ei încurajează spiritul explorator al copiilor, independența și ambiția, în timp ce mamele sunt mai grijulii și câteodată prea protective.

Specialiștii au demonstrat că un copil provenit dintr-o familie în care tăticul se implică în îngrijirea și creșterea lui are mai multă încredere în sine, este mai echilibrat din punct de vedere emoțional și are abilități sociale mai dezvoltate decât alți micuți.

Invitatul evenimentului este Szalai Martin, psiholog și psihoterapeut cu o experiență de peste 15 ani. Acesta va modera discuțiile dintre tătici și va veni cu sfaturi pertinente, studii de caz și cercetări referitoare la importanța figurii paterne. Szalai Martin va încerca să răspundă dilemelor pe care le au tăticii și să găsească împreună o rezolvare.

 

Despre speaker

Martin Szalai este psiholog și psihoterapeut independent. Are 15 ani de experiență, patru specializări în psihoterapie și este atesta cu cod personal: 04506 - Colegiul Psihologilor din România.

Domeniile sale de competență:

  • psihologie / psihoterapie (intervenție în situații de criză, traume, conflict, separare / divorț, eșec, tulburări de personalitate, depresie, pierderi emoționale, tentative de suicid, susținere și ameliorare în dependențe: alcool, substanțe / droguri, tutun
  • psihoterapie individuală
  • psihoterapia cuplului, a familiei și a copilului
  • hipnoză clinică și terapie ericksoniană
  • observație și cercetare